Vad är Online Trading?

October 18

Online handel innebär att man använder Internet för att köpa och sälja investeringar såsom aktier, optioner, obligationer och fonder. Bortsett från privatlivet och bekvämlighet, avstår online-handel med besvärliga pappersdokument och långa telefon väntetider, och låter dig hantera dina finansiella transaktioner med några få musklick.

Online-konto

Upprätta ett konto hos en nätmäklare som Charles Schwab genom att fylla i ett webbformulär som också kan överföra pengar från din bank (se Resurser). Efter att ha väntat några arbetsdagar för överföring för att slutföra, kommer du att kunna utföra handel och investeringar i forskning genom att välja alternativ och ange siffror på webben.

uppdaterad Research

Prisförändringar i värdet av en investering visas direkt på forskningssidan, så att du kan dra nytta av minut-för-minut prisfluktuationer för att tjäna pengar.

Fart

Orderutförande är nästan ögonblicklig, och möjliggör stabila prisuppgifter. Kostnaden för en snabb rörelse lager är sannolikt inte att förändras mellan den tid du lägger en order och när den körs.

Bästa investering priser

Oavsett om du köper ett lager eller sälja miljoner, är din beställning omedelbart ses av miljontals handlare som kan ge dig den bästa och mest exakta pris.

farorna

Skära ut en mänsklig mellanhand minskar uppdrag och gör utförandet effektivt. Men eftersom ingen annan tar hand om dina transaktioner, felplacerade siffror eller andra stavfel kan vara ögonblicklig, kostsam och oåterkallelig.

Övning ger färdighet

Att träna gratis online-handel i den verkliga marknaden utan att riskera ett öre av riktiga pengar, skapa ett konto med en pappers näringsidkare såsom EZTrading Club (se Resurser).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com