Hur man kan främja din musik på MySpace

September 22

Främja din musik på MySpace är en enkel uppgift att vem som helst kan göra. Om du har P3 versioner av din musik och tillgång till Internet kan du ha en MySpace musik webbplats igång på nolltid. Allt du behöver göra är att skapa en MySpace artistkonto, vilket ger dig möjlighet att ladda upp låtar som du äger på din musiker webbplats. Här är hur man kan främja din musik på MySpace.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett MySpace artistkonto: På MySpace webbplats (se länken nedan), klicka på länken "Mer musik" i ljusblå MySpace Music menyraden halvvägs upp på skärmen. (Inte gå direkt till registrerings länk, eftersom du vill skapa ett artistkonto, inte bara en vanlig MySpace personligt konto.) Detta tar dig till musiksidan.

2 Klicka på "Artist Sign-Up länken" (längst till höger länk i den röda "MySpace Music" bar nära toppen.) Fyll i din e-postadress och lösenord och samtycker till villkoren för tjänsten.

3 Fyll i din personliga och band informationen. Välj din genre av musik, ladda upp band foton och beskriva ditt band och medlemmar men du tycker passar.

4 E-post inbjuder till vänner och bekanta. (Efter att ha avslutat den grundläggande registrerings steg, kommer du att styras till ett e-postformulär sida.) De kommer att se ett personligt meddelande från dig och ges adressen till din MySpace musiksida.

5 Ladda upp fyra okomprimerade mp3-filer på din egen musik till din webbplats. Du kan göra dessa spår nedladdningsbara eller helt enkelt ha dem på din webbplats för fans att lyssna på smakprov av din musik.

6 Lägg till andra webbplatser som vänner. När du besöker andra MySpace webbplatser, kan du begära att lägga till webbplatsen som en vän. Om personen eller artist accepterar, kommer du att visas på deras vänner och få de visas på din.

7 Söka nya vänner och be att de lyssnar på musik eller lägga din musik på sin egen sida. Skicka ut bulletiner tillkännage några spelningar eller band nyheter.

Tips

  • Har bilder, MP3-filer och annan information till hands när du skapar din webbplats. Detta gör att du kan få en fungerande webbplats igång inom ditt första besök.
  • Har en e-lista över dina vänner redo för den första inbjudan e-post.
  • Tänk på att den viktigaste aspekten av MySpace är din grupp av vänner.
  • Inte plagiera material eller värd musik på din webbplats som inte är din egen, eller MySpace kommer att ta bort ditt konto.
  • Lägg inte upp din personliga e-postadress på din profilsida om du inte har något emot vem som har tillgång till den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com