Hur man gör en kopia på en multifunktionsskrivare

September 22

Kopiering på en multifunktionsskrivare är en mycket som skannar ett dokument. Du öppnar upp maskinen, plunk papperet i och driva vissa knappar. Till skillnad från en skanning, göra kopior ger dig något du kan hålla i dina händer snarare än en kortlivad paket av elektronisk information. Det är något om lukten av bläck och känslan av att papper, fortfarande varm från tryckprocessen, att en kall hårddisk aldrig kan lika.

Instruktioner

1 Starta multifunktionsskrivare och dator. Vänta tills den har påslagen helt innan du börjar.

2 Öppna skrivarens lock och placera objekt på kopieringsytan med den sida du vill kopiera med framsidan nedåt på glaset. Dubbelkolla inriktningen.

3 Stäng skrivarens lock. För stora föremål, såsom böcker, kanske du vill ta bort skrivaren locket snarare än att tvinga den stängda.

4 Välj den typ av kopia du vill: svartvitt eller färg. Du kan också behöva välja vilken typ av papper som du kopierar.

5 Storlek kopian till sidan om så önskas. Vissa multifunktionsskrivare kan du förstora eller förminska originalet för att passa olika storlekar av papper.

6 Ange antalet kopior du vill. Du kan göra detta på multifunktionsskrivare eller utskrifts installationen av datorn. Se till att pappersfacket har tillräckligt med papper för att avsluta kopiering.

7 Tryck på "Start" -knappen. Andra namn för detta kan vara "Kopiera" eller "Print" -knappen.

8 Ta bort de sidor som de levereras från skrivarens matningsmekanismen. Dra inte på kopiorna när de kommer ut. Låt dem falla i händerna.

Tips

  • En kopia är alltid mindre perfekt än originalet. Före kopiering, undersöka originalet för fel som kan dyka upp i kopiorna.
  • Kopieringshastighet och kvalitet har ett omvänt förhållande: som man ökar de andra minskar. Balansera ditt behov av hastighet mot hur bra du vill att kopian ska vara.
  • Utför ett självtest utskrift innan du byter bläckpatroner. Leta efter strimmor eller saknas färger i bilden och byta ut bläckpatronerna om det behövs.
  • Göra kopior av ett upphovsrättsligt skyddat verk utan ägarens tillstånd inte är lagligt eller artig. Skaffa skriftligt tillstånd innan du kopierar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com