Comcast Cable Modem Krav

March 28

Comcast Cable Modem Krav


Comcasts höghastighets tjänsten kan du njuta av TV, Internet och rösttjänster under ett och samma system. Detta inkluderar On Demand satellit-TV och HD-videokvalitet. Men det finns maskin- och programvaruspecifikationer du måste uppfylla för att använda Comcast-kompatibla kabelmodem. Dessa krav varierar beroende på Internet hastighet du väljer. Tillgängliga anslutningshastigheter inkluderar 20 Mbps, 30 Mbps, 50 Mbps och 100 Mbps.

Processorhastighet Krav

Hastigheten bearbetning som krävs för att köra en Comcast kabelmodem på datorn varierar beroende på önskad hastighet anslutning och operativsystemet. Men en processor på 1 GHz om du har Windows 7, 500 MHz eller högre om du har Windows XP och 1,5 GHz om du har Vista är tillräckligt för de flesta anslutningshastigheter. På den låga hastigheten änden av skalan, 20 Mbps, behöver du bara en 300 MHz-processor om du har mer effektiva Windows XP-plattformen.

RAM Krav

RAM krav varierar också beroende på vilket operativsystem och modem hastighet anslutning. En mellanregister specifikation för 30 Mbps är 1 GB för Windows 7, 512 MB för Vista och 256 MB för Windows XP. Men snabba anslutningar såsom 100 Mbps kräver 2 GB RAM och är endast tillgänglig för Windows 7.

Hårddisk

krav hårddisk sträcker sig från 150 MB för Windows XP och Windows Vista för 20 Mbps, 30 Mbps och 50 Mbps anslutningar till 3 GB för en dator som kör Windows 7 och med en modemanslutning på 100 Mbps. Lägg märke till dessa minimikrav. Du kommer att behöva mycket mer hårddiskutrymme för att ladda ner program, musik och bilder när du börjar använda modemet.

andra specifikationer

Du måste också se till att din webbläsare och Ethernet-anslutning är kompatibla med Comcast kabel-modem krav för den hastighet du väljer. För närvarande krävs en Fast Ethernet av 10/100. Med hänvisning till webbläsare stöder Comcast Internet Explorer, Safari och Firefox. Det är god praxis att uppdatera din webbläsare val varje gång en ny version lanseras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com