Hur till e-post webbhotell

March 30

Hur till e-post webbhotell


Att välja ett e-postwebb kan vara en överväldigande uppgift eftersom det finns så många alternativ. Ett e-postwebb låter dig som en webbplats ägare att ha en e-post som representerar din webbplats och kan kontrolleras och hanteras via ditt webbhotell leverantör. Det finns många stora internetföretag som har e-post webbhotell och senaste teknik och förändringar tillåter webbplatsägare att använda olika företag bortsett från sin egen webbhotell för att hitta den bästa e-webbhotell för dem.

Instruktioner

1 Kontrollera med webb som används för din webbplats för att se om det ger en e-posttjänst också. GoDaddy och Bluehost är två av de mest populära webbhotell som också ger e-hosting för webbplatser.

2 Kontrollera lagringsutrymme, filtrering av skräppost och nedladdnings takt. En bra e-post webbhotell kommer att ha flera gigabyte lagringsutrymme, en effektiv skräppostfilter med en helt separat skräppostmapp som kan kontrolleras när det passar dig, och en nedladdning takt som gör att du kan kontrollera e-post från andra adresser genom e-hosting leverantörens POP e dataöverföring. Gmail anses vara en av de bästa e-webbhotell, eftersom det tillåter dig att skapa en mängd olika e-postadresser för din webbplats samt separat från den.

3 Överväga faktorer inklusive storleken på din webbplats och företag, hur ofta du kommer att använda din e-hosting leverantör och huruvida det är kostnadseffektivt att betala för en stor leverantör som sker direkt via din webbplats leverantör eller använda en separat och kostnadsfri tjänst såsom Gmail. Om du planerar att väsentligt utöka din verksamhet eller hålla den inom ett litet antal människor, kan det inte vara kostnadseffektivt eller värt att betala en extra årlig avgift för att få ett e-postwebbtjänsten läggas till ditt webbhotell avgifter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com