Hur att dölja Värdera på Tumblr

March 30

Det finns ibland situationer som uppstår när författaren av text eller ett foto på Tumblr inte vill att det ska finnas en direkt koppling från åter bloggat post till det ursprungliga inlägget. Ta bort citat hyperlänken är sedan en försiktig val, särskilt om arbetet författare vill behålla integriteten. Men detta betyder inte att du ska lämna citat helt tom, eftersom Tumblr är en plattform för att dela, inte stjäla. I dessa situationer kan du byta hyperlänken citat med en "Via (författare)" citat.

Instruktioner

1 Kopiera det ursprungliga objektet, oavsett om det är ett foto eller text. Du kan åstadkomma detta genom att högerklicka på bilden efter att den har valts eller, med vissa operativsystem, dra bilden till dess nya position.

2 Klistra in bild eller text i Tumblelog. Detta frigör materialet från någon koppling till den ursprungliga källan, så att du kan lägga upp den på din logg utan hyperlänkad citat.

3 Lägg din egen stämning att kreditera den ursprungliga författaren eller fotografen. Även om detta inte kommer att ha hyperlänk till det inledande arbetet, kommer det att låta dina läsare vet att författaren är inte du. Detta steg är viktigt, eftersom det tillåter dig att ge författare med lämplig kredit och ser till att du inte ses som en plagiarist.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com