Hur man använder Cox Webmail

April 15

Cox Webmail är en gratis e-posttjänst som gör att du kan skicka och ta emot e-postmeddelanden. Den stöder flera funktioner som en 2 GB lagringsutrymme för mail konto, autoforwarding, importera extern post, och att justera bildskärmen och inställningar. Cox Webmail konton support lättanvända gränssnitt som tillåter dig att enkelt navigera. När du loggat in, kan du skapa nya meddelanden, läsa nya och ändra dina personliga inställningar med bara några klick.

Instruktioner

1 Navigera till Cox Webmail sida (se resurser). Skriv in ditt användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in". Klicka på "Check Mail" -knappen på toppen av din Cox mailkonto. Bläddra igenom och klicka på e-postmeddelanden som du vill läsa.

2 Klicka på "Skriv" för att skapa en ny e-post. Skriv in e-postadress och ämne. Skriv din e-post i kroppen och klicka på "Skicka".

3 Klicka på knappen "Inställningar" och välj webbpresentationen och meddelandeinställningar för ditt mailkonto. Flytta till nästa steg för att stänga av e-post vidarebefordran.

4 Klicka på "Inställningar" och klicka på "Forwarding." När vidarebefordran öppnas, klicka på "Inaktivera vidarebefordran" knappen och klicka på "OK". Flytta till nästa steg för att automatiskt lägga till kontakter adresser.

5 Klicka på knappen "Inställningar" högst upp på e-postsidan och klicka på "Inställningar". Rulla ned till "Address Collection" och välj önskat alternativ. Du kan välja mellan "Ingen", "mottagare på raden" eller "Alla mottagare." Klicka på "OK" efter att ha gjort ditt val. Beroende på vilket val du gör, kommer kontakterna automatiskt till adressboken när du öppnar en ny e-post. Flytta till nästa steg för att skapa en signatur.

6 Klicka på knappen "Inställningar" och klicka på "Signatur". Skriv in din signatur i rutan. Du har bara en högst 1000 tecken. Klicka på "Auto-insats" kryssrutan om du vill att din signatur visas automatiskt i slutet av varje e-postmeddelande du skickar. Klicka på "OK" för att spara ändringarna. Flytta till nästa steg för att ställa in spam blockerare och blockera avsändare.

7 Klicka på knappen "Inställningar" och klicka på "Tillåt och blockera meddelanden." Välj "Aktivera avancerade blockera funktioner" under "Aktivera blockering." Skriv in områdena avsändare du vill blockera i "Block avsändare och domäner" fönstret. Skriv varje domän och avsändare på en separat rad. Klicka på "OK" för att spara dina ändringar. Cox Webmail kommer att blockera meddelanden från avsändare och domäner på blockeringslistan.

Tips

  • Använd Cox Webmail how-to-guide (se resurser) för att utföra ytterligare funktioner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com