Hur Prenumerera på XFM Radio

March 18

Hur Prenumerera på XFM Radio


XFM är en markradiostation sändningar på 104,9 FM i staden London och 97,7 FM i Manchester, England. XFM finns på digital radio i hela Storbritannien och är också sänds på Sky-kanalen 113 och Virgin Media kanal 965. lyssnare över hela världen kan höra XFM helst på webbplatsen, xfm.co.uk. Om du är en XFM fan, du förmodligen aldrig vill missa ett avsnitt av ditt favoritprogram. XFM erbjuder gratis podsändningar de flesta populära program för nedladdning på iTunes.

Instruktioner

1 Anmäl dig för Apple iTunes om du inte redan har gjort det. (Se länk i Resources.)

2 Bläddra XFM program tillgängliga för nedladdning (inte alla program finns som podcasts). Du kan göra detta antingen på podcast delen av XFM webbplats eller via iTunes.

3 Förhandsgranska valda podcast i iTunes Music Store genom att dubbelklicka på en episod för en kort prov.

4 Klicka på "Subscribe" om du gillar det du hör. Det är precis som att prenumerera på en tidning, när nya avsnitt läggs till, kommer de automatiskt att levereras till dig.

5 Spela upp din podcast i iTunes-fönstret. För video podcasts, klicka på videobilden för att öppna en större, åter betydande aktör. Att titta på i helskärmsläge, klicka på "Full screen" knappen längst ned på spelaren.

Tips

  • Om du hellre vill hämta endast vissa episoder i stället för att prenumerera genom att klicka på "Hämta avsnitt" bredvid den specifika visa avsnitt du vill.
  • När du inte kan avsluta en podcast på en gång, helt enkelt pausa uppspelningen antingen iTunes eller på din iPod och återuppta uppspelning senare. Som standard är podcast-filer in så att iTunes kommer ihåg uppspelningspositionen och automatiskt plocka upp där du slutade.
  • Se Resurs 3 för många tips och tricks om att arbeta med iTunes podsändningar.
  • När iTunes inte kan ladda ner en poddsändning, ser du en liten utropstecken bredvid episoden titeln. Klicka på den för att visa mer detaljerad information om felet. Återkom ofta; i de flesta fall, kommer episoden att finnas i ungefär en dag.
  • Episoder kommer automatiskt att tas bort från iPod nästa gång du synkroniserar den med datorn. För att du håller en viss episod på din iPod, högerklicka på den och välj "Markera som oläst."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com