Hur Återställ & Felsökning en HP Officejet 7115 allt i ett

May 16

Hur Återställ & Felsökning en HP Officejet 7115 allt i ett


HP Officejet 7115 är en allt-i-ett-skrivare utvecklad och tillverkad av Hewlett-Packard. Skrivaren kombinerar funktionerna i en fax, skanner, kopiator och standardskrivare i en enda utrymmesbesparande maskin. Officejet 7115 är en budget från skrivare och är utformad för att tilltala hem- och kontorsanvändare. Sådana användare kan ibland uppleva störningar och problem med att använda skrivaren. Lär dig att både återställa skrivaren och felsöka enheten för att återställa dess funktionalitet.

Instruktioner

Hur Återställ en HP Officejet 7115

1 Tryck på "Meny" -knappen på framsidan av skrivaren, bredvid skrivarens LCD-skärm.

2 Tryck på "7" på skrivarens knappsats. "Status och underhåll" kommer nu att markeras på LCD-skärmen.

3 Tryck på "5" på skrivarens knappsats. "Återställ fabriksinställningar" linje kommer nu att vara i fetstil.

4 Tryck på "OK". HP Officejet 7115 interna inställningar är nu återställda och återställas till de ursprungliga fabriksinställningarna. Du kommer att behöva remodify preferenser eller inställningar som du tidigare angett.

Felsökning Officejet 7115

5 Uppdatera skrivarens firmware. Den fasta programvaran styr skrivarens interna programvara. HP uppdaterar ibland firmware för att lösa vanligt förekommande mjukvarufel. Ansluta skrivaren till datorn med dess medföljande USB-kabeln. Ladda ner alla drivrutiner och viktiga uppdateringar från Officejet 7115 officiella HP webbsida (se Resurser). Dubbelklicka på varje nedladdad fil för att initiera den automatiska installationsprocessen. Datorn synkroniseras med skrivaren och installera eventuella uppdateringar.

6 Kontrollera att du använder rätt skrivarpapper. Oförenligt papper kan orsaka ränder, fläckar och andra problem med utskriftskvaliteten. Officejet 7115 är kompatibel med alla vanligt papper som sträcker sig från 16 pund till 24 pund långkornigt. Om du väljer att använda specialpapper, HP rekommenderar att bara använda sitt premium bläckstrålepapper.

7 Kontrollera Officejet 7115 s bläcknivåerna. Låg bläcknivå kan orsaka bleka text, dålig färg nyanser och liknande frågor kvalitet. Tryck på "Meny" på skrivarens frontpanel. Tryck sedan på "7" och "1" i följd. "Kontrollera bläcknivå" kommer nu att visas på LCD-displayen. Efter några sekunder kommer skrivaren att meddela dig hur mycket bläck som är kvar i sin färg och svart bläckpatroner. Byt ut patroner som är låga.

8 Kalibrera bläckpatroner. Kalibrering bidrar till bläckmunstyckena är uppradade ordentligt för att förebygga och lösa eventuella utskriftsproblem. Tryck på "Meny" på frontpanelen, sedan "7" och "4" Displayen kommer nu läsa "Utför färgkalibrering." HP Officejet 7115 kommer att producera en färgkalibrering rapport om en provtestsida. Granska testsidan och notera problemområden (t.ex. sneda linjer eller överlappande färglinjer). Rapporten kommer också att skriva ut instruktioner om hur att modifiera och justera skrivarens inställningar för att fullända sin bläckmunstyckena kalibrering.

Tips

  • Använd endast kompatibel skrivare papper för att säkerställa högsta kvalitet i dina utskrifter.
  • Att misslyckas med att byta ut bläckpatronerna när de börjar ta slut kommer att resultera i låg kvalitet utskrift markant resultat, såsom bleka text eller saknas bitar av färg i utskrivna bilder.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com