Hur man koppla upp min dator till en Westinghouse TV

May 12

Hur man koppla upp min dator till en Westinghouse TV


Även om många PC-användare väljer att ansluta sin dator till en traditionell datorskärm, en del väljer att dra nytta av deras TV förmåga att fungera som en monitor för sin dator. Om du äger en Westinghouse TV kan stödja antingen RGB / VGA eller HDMI / DVI-anslutningar, då du kan vara ute efter att ansluta datorn till TV: n. Du kommer att finna att koppla upp datorn till en Westinghouse TV kräver endast med rätt kabel för att ansluta de två enheterna och sedan byta till rätt ingång på TV: n.

Instruktioner

Upphakning datorn till en Westinghouse TV med hjälp av en VGA-kabel

1 Stäng av datorn genom att klicka på "Start" och sedan "Stäng".

2 Anslut ena änden av VGA-kabeln till VGA-porten på datorn. Skruva VGA stiften i datorn så att VGA-kabeln är ordentligt ansluten.

3 Anslut den andra änden av VGA-kabeln till VGA / RGB-porten på Westinghouse TV. Skruva VGA stiften i TV: n så att VGA-kabeln är ordentligt ansluten.

4 Starta datorn.

5 Tryck på "Input" -knappen på Westinghouse TV: ns fjärrkontroll. Välj "RGB / VGA" eller "PC" från listan med alternativ för att slutföra processen med att koppla upp datorn till Westinghouse TV. Datorskärmen visas nu på TV: n. För att få ljud från datorn till TV: n, koppla en 3,5 mm ljudkabel till ljudingången på TV: n och ljudutgången på datorn.

Upphakning datorn till en Westinghouse TV med hjälp av en HDMI- eller DVI-kabel

6 Stäng av datorn genom att klicka på "Start" och sedan "Stäng".

7 Anslut ena änden av HDMI eller DVI-kabel till HDMI eller DVI-porten på datorn. Om du är osäker på om din dator har stöd för HDMI eller DVI krok ups, läs bruksanvisningen för datorn.

8 Anslut den andra änden av HDMI eller DVI-kabel till HDMI eller DVI-porten på din Westinghouse TV.

9 Starta datorn.

10 Tryck på "Input" -knappen på Westinghouse TV: ns fjärrkontroll. Välj antingen "HDMI" eller "DVI" beror på vilken kabel du använde för att ansluta datorn och TV: n. PC-skärmen visar nu upp på TV i antingen HDMI- eller DVI-läge.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com