Hur du ansluter en handhållen kreditkort Reader

October 8

Hur du ansluter en handhållen kreditkort Reader


Om du driver ett företag, med kreditkort är ett av de bästa sätten att öka din försäljning och öka värdet på dina kunder. Dagens konsumenter förväntar sig att kunna använda kreditkort nästan överallt, så det är viktigt för alla småföretagare att utforska detta alternativ. Anslutning av en handhållen kreditkort läsare för ditt företag dator eller försäljning terminalen är en av de enklaste sätten att bearbeta kreditkortsbetalningar för dina kunder.

Instruktioner

1 Kontrollera att datorn har minst en ledig USB-port. Du behöver en port för att ansluta din handhållna kreditkortsläsare. Slå på datorn och logga in på det som en användare med administratörsbehörighet.

2 Anslut den fyrkantiga änden av USB-kabeln till baksidan av kreditkort läsare, och anslut den platta änden av kabeln till datorns USB-port. Om en USB-kabel inte kommer med kreditkort läsare, måste du köpa en separat.

3 Anslut strömkabeln på baksidan av kreditkort läsare och koppla in den. Se nedre högra hörnet på datorskärmen för "Ny maskinvara" guiden. Innebär det att operativsystemet har hittat kreditkortsläsaren och försöker att installera programvaran för det.

4 Sätt i installationsskivan som medföljde kreditkortsläsaren och installera programvaran. Denna programvara gör att du kan bearbeta kreditkortsbetalningar och läsa information som är kodad på kortens magnetremsor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com