Hur att sända från datorer på Ustream

July 6

Hur att sända från datorer på Ustream


Ustream är en video-streaming plattform som tillåter användare att sända live-video-flöden från sina datorer. Den enkla installationen gör det enkelt för datoranvändare på alla nivåer för att registrera sig och börja sända inom några minuter. Ustream fungerar bra för användare som vill sända video inifrån sina hem eller från en live-event. Att strömma en videoström från datorn till Ustream, behöver du en webbkamera och en Internet-anslutning med hög hastighet.

Instruktioner

1 Besök den officiella Ustream hemsida och logga in på ditt konto instrumentpanelen. Om du behöver registrera ett konto, välj "Sign Up" från framsidan. Fyll i registreringsformuläret för att skapa ditt konto. Kontrollera din e-post för en bekräftelse skapelseberättelsen e-post. Klicka på länken i din e-postbekräftelse för att kontrollera och logga in på ditt konto.

2 Anslut din webbkamera till datorn. Många bärbara datorer har inbyggda webbkameror som behöver ingen ytterligare inställning. Om du äger en extern webbkamera, anslut den till datorn via USB-kabel. Installera webbkameran programvara om du inte redan har gjort. Beroende på din specifika webbkamera, kommer installationsprogrammet installera antingen automatiskt eller måste du använda installationsskivan för att överföra drivrutiner och programvara till datorn. När installationen är klar, kan du ställa in din Ustream sändning.

3 Välj "Skapa ett Show" från Ustream instrumentpanelen. Ge sändningen ett namn och klicka på "Skapa".

4 Klicka på "Tillåt" från alternativen på Adobe Flash Player popup-inställningsmenyn. Detta ger Ustream tillgång till webbkamerans ström. När väljer "tillåta" din videoflöde som ska visas på skärmen.

5 Välj "Start Broadcast" för att ställa in videoflödet att leva status. Använd sändningen instrumentpanelen för att justera sekretessinställningar, video- och ljudinställningar och mer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com