Hur ska man gå tillbaka till Explorer 7 i Windows Vista

November 19

Internet Explorer 7 kommer installeras med Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business och Ultimate. Även om du kan uppgradera till Internet Explorer 8 i vart och ett av dessa utgåvor av Vista, kan göra så orsaka problem med att surfa på webben. Om du har problem efter uppgraderingen, kan du lösa problemet genom att rulla tillbaka till Internet Explorer 7. Detta kommer att helt avinstallera Internet Explorer 8 och återställa alla dina tidigare inställningar i Internet Explorer 7, inklusive startsidan, add-ons och favoriter meny .

Instruktioner

1 Logga in på datorn som administratör. Klicka på "Start", välj sedan "Kontrollpanelen." Under "Program" klick "Avinstallera ett program." Klicka på "Visa installerade uppdateringar."

2 Rulla ned till "Windows Internet Explorer 8." Om du inte kan hitta den posten, typ "Internet Explorer 8" i rutan "Sök". Välj posten och klicka på "Avinstallera".

3 Klicka på "Ja" när du tillfrågas om du är säker på att du vill avinstallera uppdateringen. Stäng alla öppna program och starta om datorn.

4 Starta Internet Explorer 7. Klicka på "Verktyg" och sedan "Hantera tillägg." Välj "Aktivera eller inaktivera tillägg." Välj "Add-ons som har använts av Internet Explorer." Välj varje add-on du har installerat efter installation av Internet Explorer 8 och välj sedan "Aktivera." Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

5 Gå till önskad hemsida på Internet. Klicka på "Verktyg" och "Internet-alternativ." Välj fliken "Allmänt". Klicka på "Använd aktuell." Välj "Använd default" för att återställa hemsidan som kom med Internet Explorer, eller "Använd tomma" för att öppna Internet Explorer till en tom sida. Klicka på "OK."

Tips

  • För att undvika att förlora dina favoriter, kan du exportera dem innan avinstallera Internet Explorer 8. I Internet Explorer, klicka på knappen Favoriter i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj på nedåtpilen bredvid "Lägg till som favorit" och välj sedan "Import och export." Klicka på "Exportera till en fil" och klicka på kryssrutan bredvid "favoriter". Klicka på "Nästa". Välj mappen "favoriter" längst upp i listan för att exportera hela favoritlista, klicka på "Nästa". Klicka på "Export" och "Nästa". Efter att avinstallera Internet Explorer 8 och starta, starta Internet Explorer 7 och klicka på "Favoriter" och "Import och export." Klicka på "Nästa" och sedan på "Importera favoriter" och klicka på "Nästa" igen. Klicka på "Bläddra" för att hitta den sparade "Bookmark.htm" fil på hårddisken, väljer målmapp och klicka på "Nästa". Klicka på "Finish."
  • Om du fortfarande har problem efter avinstallationen Internet Explorer 8, öppna Internet Explorer 7 och klicka på "Verktyg" och "Internet-alternativ." Klicka på fliken "Avancerat", klicka sedan på "Återställ" för att återställa dess inställningar. Klicka på "Reset" igen och starta om datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com