Hur Copyright Excel-filer

August 19

Hur Copyright Excel-filer


Copyrighting tar inte år. Det tar några minuter. Det kräver inte regeringen. Det kräver att du. Märkning ett arbete som er är ganska lätt att göra. Se till att följa rätt format för copyrighting ditt arbete, vilket bör innebära den officiella upphovsrättssymbolen, ditt namn och utgivningsår. Du kan infoga denna formel i en Microsoft Excel-fil så att dina data kommer att skyddas från bedrägliga personer som kanske vill stjäla den och gör anspråk på den som sin egen.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Excel-fil. För att göra detta, klicka på "Start" -menyn. Från menyn som dyker upp, välj "Alla program", följt av "Microsoft Office" och "Microsoft Office Excel." När ett nytt kalkylblad öppnas på skärmen, klicka på "Office-knappen" i det övre vänstra hörnet på skärmen. Klicka sedan på "Öppna". Välj din fil från de som anges. Dubbelklicka på filen, och det kommer att visas på skärmen.

2 Klicka på "A2" cell. Formatet fungerar bra om du tidigare har titeln datauppsättningen, eller kalkylblad i "A1" cell. Till exempel i cell "A1" kanske du skriva titeln på ditt arbete: ". Kostnadseffektiva åtgärder som genomförs av västafrikanska kvinnor kör Micro finansierade företag" Hit "Return" efter din titel.

3 Skriv in copyright format i "A2" cell. bör formatet skrivas på följande sätt: ".. Copyright 2009 [upphovsrättsinnehavarens NAMN] All Rights Reserved"


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com