Åtgärder för att uppgradera från Windows 7 Home Premium till Windows 7 Professional

September 10

Med lanseringen av Windows Vista, införde Microsoft "Anytime Upgrade", som gör att du enkelt uppgradera till en annan version av Vista. Vista Anytime Upgrade krävs en ny produktnyckel och en Anytime Upgrade DVD för att utföra uppgraderingen. Windows 7 Anytime Upgrade inte längre kräver en uppgradering DVD. Alla funktioner i Windows 7 ingår i varje version av operativsystemet och kan låsas upp med Anytime Upgrade ansökan.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "Windows Anytime Upgrade" i textfältet längst ned på Start-menyn. Tryck på "Enter" eller klicka på "Windows Anytime Upgrade."

2 Klicka på "Gå online för att välja vilken version av Windows 7 som är bäst för dig." Klicka på "Köp" -knappen i Windows 7 Professional.

3 Ange din faktureringsinformation och klicka på "Nästa". Ange dina kreditkortsuppgifter och klicka på "Nästa". Bekräfta den information du har angett och klicka på "Nästa".

4 Klicka på "Jag accepterar" för att acceptera villkoren för Windows-licens. Klicka på "Upgrade". När uppgraderingen är slutförd, kommer datorn starta och starta om Windows 7 Professional.

Tips

  • Microsoft kommer också att skicka din uppgraderingsnyckeln till dig. Skriv ner eller skriva ut uppgraderingsnyckeln så att du kan göra uppgraderingen igen om du behöver installera om Windows 7 Home Premium.
  • Du kan köpa en Windows Anytime Upgrade-produktnyckel online från Microsoft eller från en elektronikaffär. Om du har en nyckel, ange nyckeln när du startar Windows Anytime Upgrade och klicka på "Nästa". Licensen kommer att valideras på nätet och uppgraderingsprocessen börjar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com