Så här konfigurerar Outlook Express i Mac Mail 3,6 Exchange

September 13

Så här konfigurerar Outlook Express i Mac Mail 3,6 Exchange


Mail är standard e-postprogram som är förinstallerat på alla Mac-dator. Du kan ställa in detta program för att arbeta med ett antal e-kontotyper, inklusive Microsoft Exchange-konton som traditionellt används med Outlook och Outlook Express-program på en Windows-baserad dator. Om du vill konfigurera Mail för att arbeta med din Outlook Express Exchange-konto, måste du lägga till kontot till ansökan via "Lägg till konto ..." menyn.

Instruktioner

1 Klicka på "Finder" ikonen i datorns docka, följt av mappen "Program". Dubbelklicka på "Mail" programikon för att starta programmet.

2 Klicka på Arkiv-menyn och välj "Lägg till konto ..." alternativet. Skriv in ditt namn, Exchange-konto e-postadress och lösenord i fälten och klicka på "Skapa" -knappen för att fortsätta.

3 Klicka på pilen till höger om "Kontotyp" rubrik och välj "Exchange 2007" alternativ från rullgardinsmenyn.

4 Ange konto beskrivning, inkommande e-postserver adress, användarnamn och lösenord i fälten. Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta.

5 Klicka på "Skapa" -knappen för att lägga till kontot till Mail. Nu kan du få tillgång till ett Exchange-konto på samma sätt som i Outlook Express.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com