Kan du importera leder med AWeber?

April 11

AWeber s e-postmarknadsföring programvara ger företag en uppsättning verktyg som tillåter dem att skicka nyhetsbrev och hantera e-post prenumerationslistor. När man följer anti-spam regler kan AWeber användare importera leads.

Tillståndsbaserad Leads

Människor som ger tillåtelse att ta emot e-postmarknadsföring kan importeras till AWeber som bly. Exempel på att ge tillstånd inkluderar fylla ut en webbplats prenumeration underteckna en pappersblankett i en butik eller mässa eller släppa ett kort i en låda som begär mer information.

köpta Leads

Importera köpta leder till AWeber bryter mot användarvillkoren. Detta innebär att du inte kan betala pengar i utbyte mot ett annat företags e-postlista och sedan använda denna lista i AWeber.

importera Leads

AWeber avser leder som abonnenter och ger video tutorials om hur man lägger abonnenter till ditt konto. Bly uppgifter bör först sammanställas med hjälp av ett kalkylprogram. Varje ledningen måste tas upp i en egen rad. Separat relevant information i kolumner. Till exempel använda separata kolumner för förnamn, efternamn, e-postadress och annan information som du vill fånga. Då är du redo att välja cellerna, kopiera informationen till Urklipp och klistra in AWeber.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com