Lägga till bilder till ProBoards signaturer

March 5

Lägga till bilder till ProBoards signaturer


ProBoards är en leverantör av meddelandeforumsystem för webbplatser som vill köra ett eget forum, men antingen inte vill ta emot det på sin egen webbplats eller inte har resurser för själv hosting. ProBoards körs på sakkunnig programvara som innefattar BBCode systemet, en variant av Hypertext Markup Language, eller HTML, utformad för att vara lätt för forumanvändare att arbeta med. BBCode systemet används på en mängd olika forum mjukvara implementationer, både ProBoards och phpBB. Lägga till bilder till ProBoards signaturer därför att använda en liten mängd BBCode.

Instruktioner

1 Ladda upp bild som ska placeras i ProBoards signatur till en bild värd webbplats som Photobucket, eller din egen hemsida om du har det tillgängliga utrymmet. När du har bilden laddas upp, anteckna adressen som länkar direkt till bilden genom att högerklicka på bilden och välja "Kopiera bildadress." Detta sparar en kopia av bilden plats, känd som en webbadress, till Urklipp.

2 Bläddra till ProBoards står där du vill placera bilden i din signatur. Logga in på ditt konto om du inte redan är inloggad, och välj "Profil" länken för att få tillgång till profil för detta konto. Klicka på "Lägg till signatur" och välj "Lägg signatur till alla inlägg" alternativet. Detta kommer att se till att bilden du lägger till din signatur automatiskt läggs till i slutet av alla dina inlägg.

3 Klicka på textrutan för din signatur. Ange starttaggen för bildkoden "[img]" (utan citattecken), som berättar den programvara som du vill att det ska läsa in en bild. Högerklicka efter den avslutande klammer och välj "Klistra in" eller tryck på "Ctrl + V" för att klistra in adressen till din bild. Ange tag "[/ img" (utan citattecken) för att stänga kommandot bilden och klicka på "Spara ändringar".

Tips

  • Inte alla ProBoards konton som inrättats för att göra det möjligt för alla typer av BBCode taggar som ska användas av forummedlemmar. Site och administratören kan stänga BBCode för vissa eller alla medlemmar i forumet de hävdar, vilket gör koden obrukbar. Du kan därför finna att även om du har möjlighet att komma in i standard "[img] URL [img]" kod, inte bilden inte visas i din signatur.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com