Hur man ändra var Microsoft Automatiska uppdateringar sparas

June 20

Windows-uppdateringar kan ställas in för att ladda ner och installeras automatiskt på din dator. Nya uppdateringar kan även laddas ner och lagras för en användare att godkänna och installera. Windows erbjuder också möjlighet att anmäla när nya uppdateringar finns tillgängliga utan att hämta dem. Dessutom kan automatiska uppdateringar stängas av helt och hållet, vilket hindrar dem från att hämta, installera eller skicka meddelanden. Eftersom uppdateringar är bra med mjukvaruuppgraderingar och förskott säkerhet, är det tillrådligt att överväga varje ny som Windows erbjuder oavsett var du väljer att spara det.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet. Klicka på "Kontrollpanelen" alternativet.

2 Dubbelklicka på "Automatiska uppdateringar" -ikonen på kontrollpanelen sidan. Detta öppnar en dialogruta för att ställa in alternativ för att ta emot, lagra och installera Microsoft automatiska uppdateringar.

3 Låt alla uppdateringar som blir tillgängliga för att automatiskt hämta och installera på din dator genom att klicka på cirkeln bredvid "Automatic". Klicka på listrutorna för att välja vilka dagar och tids nya uppdateringar har installerats. Detta alternativ kommer att lagra nedladdningar tills installationstiden vald.

4 Ta emot uppdateringar, men installera dem på din diskretion. Klicka på cirkeln bredvid "Hämta, men låt mig välja när de ska installeras." Du kommer att meddelas när nya uppdateringar blir tillgängliga. Gå igenom varje uppdatering beskrivning att avgöra om det behövs programmet.

5 Välj att spara Windows-uppdateringar externt. Klicka på "Meddela mig, men inte ladda ner eller installera" val för att hålla uppdatera länkar öppen. Uppdateringarna själva sparas på servern om du inte väljer att hämta och installera dem.

Tips

  • De flesta uppdateringar ger fördelaktiga applikationer för att köra existerande programvara eller ge ökad säkerhet mot Internethot. Det rekommenderas att åtminstone få meddelanden om alla uppdateringar som gjorts tillgängliga för datorn med Windows.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com