Hur man skapar en gratis NetZero konto

October 20

Hur man skapar en gratis NetZero konto


NetZero är en Internet-leverantör (ISP), som erbjuder en gratis begränsad uppringd tjänst. NetZero erbjuder också gratis e-postkonton med funktioner som videochatt och mobil åtkomst. Den uppringd tjänst är begränsad till 10 timmar per månad, men användare kan uppgradera för en månadsavgift. Du behöver ett konto för att få tillgång till både Internet och e-posttjänst. Det tar bara några minuter och viss personlig information för att skapa ett nytt konto.

Instruktioner

1 Gå till "Netzero.net"

2 Välj den plan du vill. Om du bara vill ha en gratis e-postkonto, klicka på "Mer info" under "gratis E med Video Mail & videochatt."

3 Klicka på den röda "Kom igång" -knappen.

4 Ange din grundläggande information, inklusive ditt namn och adress.

5 Skapa en medlem ID och lösenord. Kontrollera ditt ID för tillgänglighet genom att trycka på "ID tillgänglighet" -knappen under inmatningsrutan ID text. Välj en säkerhetsfråga och svar i händelse av att du glömt ID eller lösenord.

6 Slutföra "Berätta om dig själv" nedan ID och lösenord. Välj rätt svar från respektive rullgardinsmenyn för att svara på frågorna. Ange säkerhetskontrollen ordet som visas längst ned på skärmen innan du fortsätter.

7 Klicka på "Fortsätt".

8 Skriv ut eller spara informationen på "Orderbekräftelse" sida.

Tips

  • Du har möjlighet att ladda ner bevakning programvara med gratis konto.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com