Hur kopiera en Microsoft Media Version 10 spellista

December 31

Hur kopiera en Microsoft Media Version 10 spellista


Kopiera en spellista i Windows Media Player 10 är en något mer komplicerad utsikter än det verkar vid första rodna. Anledningen är att det inte finns någon kopia eller exportfunktion inbyggd i Windows Media Player 10. Det finns dock ett sätt att göra en kopia av en spellista med hjälp av "Redigera spellista" inslag i programmet, även om det kräver några extra steg .

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "Windows Media Player" i sökfältet. Klicka på "Windows Media Player" när den visas.

2 Klicka på "Library" -fliken i Windows Media Player. Klicka på "Spellistor" och välj den spellista du vill kopiera. Klicka på "Redigera i Listfönstret."

3 Klicka på någon låt från spellistan, och dra upp en nivå. Klicka på "Spara spellista" längst ned i listfönstret. Skriv "Temp" och tryck på "Enter".

4 Klicka på "Library" -fliken i Windows Media Player. Klicka på "Spellistor" och välj "Temp" (spellistan du skapade i steg 3). Leta upp låten du flyttade, och lägger tillbaka där det var. Klicka på "Spara spellista" och skriv in ett namn för den nya exemplar av spellistan.

Tips

  • Du kan naturligtvis lägga till objekt till eller ta bort objekt från den kopierade spellistan eller ändra ordningen på låtar som ska spelas.
  • Du kan också välja att exportera spellistor till andra format, såsom .m3u eller .asx. Följ instruktionerna ovan och när du sparar spellistan, klicka på "Spara som" och välj ett annat format för att spara som.
  • Observera att "Temp" spellista som skapades i steg 3 kommer att kvarstå. Du kan lämna den ensam eller helt enkelt högerklicka på den och välj "Ta bort spellista."
  • Om du behöver kopiera en spellista till en enhet, helt enkelt dra spellistan på enheten. Spellistan och alla låtar kommer att kopieras automatiskt.
  • Var noga med att använda ett annat namn när du gör en kopia av din spellista så att du inte skriver över den ursprungliga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com