Blandnings Bilder Collage effekter i Photoshop

December 22

Blandnings Bilder Collage effekter i Photoshop


Genom att skapa collage och blanda bilder tillsammans i Photoshop, kan du producera vackra, kreativa visuella effekter i din digitala bilder. Även Photoshop har perfekt verktyg för att skära bitar av bilder och klistra in dem tillsammans, det finns också blanda-mode verktyg som kommer att driva dina collage färdigheter ytterligare med snygga effekter. Blandnings alternativ är en mer avancerad funktion i Photoshop, men när den används på rätt sätt de kommer att tillåta dina bilder att verkligen lysa.

Grunderna i Collage i Photoshop

Blandnings Bilder Collage effekter i Photoshop

Photoshop collage eliminerar behovet av saxar och lim.

Collage är helt enkelt åstadkommas i Photoshop. väljer helt enkelt de olika bilder som du vill införliva i ditt kollage och du är redo att börja arbeta. Först kommer du vill göra bildval (med "trollspö" eller mer avancerade markeringsverktyg) för att isolera de delar av dina bilder som du vill använda. Bara att kopiera de markerade fotona, klistra in i din nya collagekonst och arrangera de bitar som önskas.

Blandningslägen: vad de är

Blandnings Bilder Collage effekter i Photoshop

Skapa en realisic regnbåge på en liggande bild enkelt åstadkommas med hjälp av ett lager blandningsläge inställt på "skärm."

Blandningslägen är en speciell del av lagerpaletten i Photoshop. Du måste ha åtminstone ett skikt av färg eller bilder under fotolager för effekter att vara synlig. Utseendet skiktet av foto kan ändras genom användning av de blandningslägen. De blandningslägen kommer att förändra utseendet på ditt foto skikt baserat på bilderna nedanför och på toppen. Färgerna och belysning kommer att samverka med de befintliga foton i bilden i form av OH och färgskiftningar i samband med bilder direkt ovanför eller nedanför foton.

Vad blandningslägen finns tillgängliga

Blandningsläget lager-paletten har en lista över effekter som du kan använda på bilden lagret. Det är viktigt att bläddra igenom listan för att se varje visuell effekt och förstå vad varje läge gör. Blandningslägen är: normal, lös, mörkare, multiplicera, färg bränna, linjär brännskada, mörkare färg, ljusare, skärm, färg Dodge, linjär Dodge, ljusare färg, overlay, mjukt ljus, Skarpt ljus, levande ljus, linjär ljus, pin ljus, hård blandning, skillnad, uteslutning, färgton, mättnad, färg och ljusstyrka. Varje läge har en dramatiskt annorlunda effekt.

Hur man använder Lagerblandningslägen

Använda blandningslägen är ganska lätt. För att kunna se resultat måste du ha minst ett skikt under foto lager som du använder ett blandningsläge. Blandningen -lägets meny ligger högst upp i lagerpaletten direkt under ordet "Lager". Det kommer att sättas till en standardvärdet "Normal". Välj pilen till höger för att växla läge. Klicka bara på och välj ditt foto lager som du vill använda blandningsläget och bläddra igenom blandningsläge meny att gälla.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com