Hur man tar bort kameran Shine Med Adobe Photoshop Tutorial

February 14

Kamera glans kan orsakas av antingen en på blixt eller stark belysning. Det sätter en onaturlig och föga smickrande glans i fotografiet, särskilt i människors ansikten. Det finns flera tekniker för att ta bort kameran glans, inklusive plug-ins för Adobe Photoshop. Här är hur du kommer igång.

Instruktioner

1 Prova Clone eller helande verktyg. Antingen en kommer att bidra till en större eller mindre grad, beroende på kvaliteten på fotot och tonerna och texturer nära glans fläckar. Om du vill använda Klonstämpel väljer du den från sidan verktygsfältet och välj en penselstorlek från paletten borstar. I allmänhet gäller att ju större borsten, desto jämnare klonen. Använda Alternativ (Alt) knappen, välj ett område nära i tonen och textur till det drabbade området. Använd sedan klonverktyget för att ersätta området.

2 Prova att byta ut färgen. Paintbrush verktyg i sidoverktygsraden kan växlas till verktyget Färgersättning. Klicka och håll Paintbrush verktyg och du hittar alternativ för färg Replacement borste. För att använda detta, gör precis som du gjorde med klonverktyget: Håll Alternativ (Alt) tangenten medan du väljer den färg du vill använda för att ersätta de drabbade av kamera glans område.

3 Använd paletten Variationer från undermenyn Bild> Justeringar. Variationer kan du styra skuggor och högdagrar samt färger och mellantoner. Det ger dig också en serie bilder som gör att du visuellt jämföra variationer av fotot.

4 Prova en plug-in, såsom ShineOff från Bild Trender programvara. Den har ett filter (och dyker upp på menyn Filter efter installationen) som reducerar eller eliminerar kamera glans. Den har vissa grundläggande kontroller för användaren. Det finns andra sådana plug-ins också.

5 Avmätta bilden så det är en gråskalebild. Du har mer kontroll över toner, inklusive kamera lysa i gråskala, om du inte har något emot att ha en färdig svartvitt foto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com