Cakewalk Pro Audio 9 Systemkrav

January 13

Cakewalk Pro Audio 9 Systemkrav


Cakewalk Pro Audio 9 är ljudprogram som gör det möjligt för användare att spela multitrack MIDI och digitalt ljud musik till sina datorer. Programmet har ett brett utbud av stöd för många olika typer av analoga och digitala fler channle I / O-kort som möjliggör realtids inspelning direkt till datorns hårddisk. Det finns också verktyg för ljudredigering, mixning och MIDI inspelning. Cakewalk Pro Audio 9 inte längre stöds av företaget. Den nyare versionen av denna programvara kallas SONAR.

Krav på operativsystem

Cakewalk Pro Audio 9 kommer att köras utan problem med operativsystemen Windows XP, Windows 95, Windows 98 eller Windows NT 4.0 Service Pack 5. Programmet är inte initialt kompatibel med Windows Vista eller Windows 7. Men ibland köra programmet som en administratör i Windows kompatibilitetsläge kommer att lansera Cakewalk Pro Audio 9 på Vista eller Windows 7 operativsystem.

Systemkrav

Alla datorer måste ha en CD-ROM-enhet för programvaruinstallation. De minsta systemkraven för datorer som kör Windows 95, Windows 98 och Windows XP är en Pentium 200 MHz eller högre med 64 MB RAM. De rekommenderade systemkraven för dessa operativsystem är en Pentium 300 MHz eller högre med 128 MB RAM. Minimikraven för en dator som kör Windows NT 4.0 Service Pack 5 är en Pentium 300 MHz eller högre med 128 MB RAM.

Ljudkort Krav

Programmet kräver en Windows-kompatibel MIDI-gränssnitt eller ljudkort. Ljudkortet måste ha full duplex kapacitet för att använda samtidig uppspelning och inspelningsfunktioner. Att använda flera inspelningsfunktioner, kommer datorn att behöva ett ljudkort som har Multi I / O-kapacitet eller har mer än ett ljudkort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com