Hur man kopiera bilder i Facebook för att fotoalbumet

January 16

Hur man kopiera bilder i Facebook för att fotoalbumet


Facebook-foton är organiserade i album, som kan redigeras när som helst. Om du vill lägga till en annan användares konto på ditt eget album, måste du först spara bilden till datorn och sedan överföra den till albumet. Du kan också tagga dig själv i den andra användarens ursprungliga bilden, men att det bara kommer att resultera i en kopia av bilden som visas i listan över taggade bilder, inte i ett av dina album. Spara din egen kopia av fotot säkerställer också att även om den ursprungliga affischen tar sin kopia ner, har du fortfarande en.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och hitta en bild som du vill lägga till ditt album. Leta upp en användares foton genom att gå till sin profil och klicka på "Bilder" -länken i den vänstra kolumnen på skärmen. Klicka på namnet på ett album för att öppna det och klicka sedan på bilden av en viss bild för att se full storlek version.

2 Rulla ner till botten av fotot och klicka på den blå "Download" länken under bilden. Klicka på cirkeln bredvid "Spara fil" och välj sedan "OK."

3 Klicka på länken "Profil" överst på alla Facebook skärmen riktas till din egen profil. Klicka på "Bilder" -fliken under din profilbild och sedan "Ladda upp bilder" knappen i det övre högra hörnet av "Bilder" menyn.

4 Klicka på namnet på ett album för att öppna det och välj sedan "Lägg till foton" längst upp på skärmen.

5 Klicka på den blå "Välj foto" i pop-up fönster som visas; en skärm som visar din hårddisk mappar öppnas. Gå till mappen där din tidigare nedladdning sparades; i de flesta fall kommer detta att vara "Downloads" mapp. Dubbelklicka på mappen för att visa dess innehåll. Klicka på bilden som du hämtade och klicka på "Öppna". Efter Facebook talar om överföringen är klar, välj "Klar."

Tips

  • Om du vill kopiera flera bilder från andras profiler, ladda ner alla bilder först och sedan slutföra uppladdningsprocessen. Välj flera bilder från din "Downloads" mapp genom att hålla ner "Ctrl" tangenten medan du klickar på varje bild.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com