Hur man bygger en annons Internet Site

September 4

Hur man bygger en annons Internet Site


Om du vill fokusera på en viss typ av sekretessbelagda webbplats kan du bygga din egen webbplats utan att vara expert på programmering. Craigslist är ett exempel på en sekretessbelagd webbplats som har konstruerats och byggts för att arbeta effektivt och snabbt. Planera och fokusera din webbplats kring något som du gillar eller det område som du bor i.

Instruktioner

1 Ordna för att ta emot dig annons webbplats på Internet. En snabb sökning för webbvärdar kommer att ge bokstavligen tusentals resultat. Välj din värd baserat på pris, lagringsutrymme, mycket bandbredd som avsatts för trafik och meritlista av värden.

2 Ladda ner den senaste versionen av PHP-baserade Open Annonser mallbaserad annons systemet. Länka den till din värd sida genom att följa instruktionerna för just dina systemkrav.

3 Fylla områdena Open Annonser med informationsfält, såsom annonsrubriken, annonstext och annonsörens e-postadress. Lägg till alla andra områden som du anser nödvändiga. Var medveten om integriteten för din webbplats användare. De flesta klassificerar annons platser kräver inte utstationering av ett telefonnummer eller adress.

4 Besluta om de regler och förordningar som du vill att användarna ska följa och göra dessa tydligt på en sida på din webbplats som du märka "användarvillkor" eller "TOS". Du kanske vill att kräva att användarna är en viss ålder. Du kan också reglera utstationering av föremål såsom skjutvapen, alkohol, vuxna varor och drogtillbehör. Forskning lagarna i din stad och stat i fråga om vad som kan marknadsföras och säljas på nätet lagligt.

5 Skapa en annan sida på webbplatsen som beskriver dina kontaktuppgifter. Lägg inte upp någon information som du inte vill att allmänheten ska se.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com