Hur hittar man den hastighet DSL i mitt område

November 7

Hur hittar man den hastighet DSL i mitt område


Digital Subscriber Line, eller DSL, är Internet en populär form av hem finns tillgänglig för konsumenterna. DSL-teknik använder en standard, analog, telefon fast att ansluta dig till Internet; så, så länge du har hemma telefon, bör du kunna ingå avtal med en leverantör för DSL-tjänst. Internet hastigheter varierar, bland annat från fastigheten till egendom genom samma leverantör. Du kan avgöra vilka hastigheter finns i ditt område genom att kontakta varje DSL-leverantör i ditt område, men det finns några viktiga saker att tänka på.

Instruktioner

Fast telefon kan leverera DSL

1 Kontrollera telefontjänst i ditt hus. Att ingå avtal med en Internetleverantör (ISP) för DSL-Internettjänst, behöver du åtminstone ett telefonjack i ditt hus som sänder en kopplingston. Om du inte har telefon, kontakta en leverantör om att installera det. Om du inte har fasta tjänster, se till att du har minst ett telefonjack som inte tas tillvara. Se också till att uttaget fungerar genom att ansluta en telefon och kontrollera om en kopplingston.

2 Bestäm dina Internet behov och din budget. Få en uppfattning om vilken typ av Internet hastigheter du behöver baserat på de skäl som du använder Internet. Till exempel kommer en person som är värd en webbplats hemifrån eller tillbringar timmar spel på nätet kräver en snabbare Internet hastighet paket än någon som använder nätet för att kolla e-post eller läsa nyheter. När du har denna information och har bestämt din budget, är du redo att kontakta internetleverantörer.

3 Bestäm DSL-leverantörer som är verksamma i ditt område och kontakta dem. Kör en sökning på Internet för "DSL-linje" och innehålla namnet på din stad i sökmotor citat, eller titta i telefonkatalogen under "Internetleverantörer." När du pratar med sina säljare, fråga om vad hastigheter de erbjuder i ditt område och ge säljare med din budget och vad hastigheter du tror att du kommer att behöva. All denna information tillsammans gör att du kan välja en Internet-paket som kommer att uppfylla dina behov och att du har råd.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com