Hur konvertera YouTube till WMV Online

August 9

YouTube-videor kan extraheras och sparas med olika verktyg på nätet. Eftersom de flesta YouTube-videor sparas i FLV-format (Flash), är de inte omedelbart spelas i Windows Media Player. Du kan snabbt konvertera dina videor på nätet och sedan spara dem på datorn i ett kompatibelt format.

Instruktioner

Hur konvertera YouTube till WMV Online

1 Öppna webbläsaren. Logga in på Media Converter webbplats (se Resurser).

2 Välj "Ange en länk" om du känner till webbadressen till videon du vill konvertera. Du kan också välja "bläddra YouTube" om du vill söka efter en annan video för att konvertera.

3 Klicka på "gå till nästa steg". Välj output filformat som WMV och klicka på "OK" och "start" för att konvertera video.

4 Logga in på Gazzump (se Resurser). Klistra in YouTube URL i rutan och klicka på "Download". Välj format som WMV och klicka på "Konvertera".

5 Öppna Firefox. Installera Video DownloadHelper förlängning (se Resurser). Starta Firefox och logga in på videosida YouTube. På toppen av Firefox du kommer att se video DownloadHelper logotypen. Klicka på den, sedan muspekaren över videotiteln YouTube. Klicka på "Ladda ner och Konvertera". Välj WMV och klicka sedan på "OK". Detta steg är valfritt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com