Hur man lägger musik på en PowerPoint utan CD

August 9

Hur man lägger musik på en PowerPoint utan CD


Att kunna sätta musik på en PowerPoint-presentation utan CD är viktigt när du vill använda musik som presenteras på flera CD-skivor. Det är också användbar vid konsolidering en PowerPoint-presentation är beroende filer - att se till att varhelst du öppnar presentationen, fungerar det ordentligt utan behov av externa medier källor, till exempel en CD.

Instruktioner

1 Anslut din flash-enheten i datorn.

2 Dubbelklicka på ikonen som representerar din flash-enhet och skapa en ny mapp på flash-enheten för din PowerPoint-presentation.

3 Leta upp musikfiler på datorn som du vill lägga till din PowerPoint-presentation. Till exempel, för att lägga till musikfiler från en ljud-program som iTunes, klicka på Finder, välj "Music", dubbelklicka på "iTunes" mappen och sedan dubbelklicka på "iTunes Music" mappen för att få tillgång till iTunes-musik filer på en Mac. För att komma åt iTunes musikfiler på en dator, klicka på "Start" och välj "Music" dubbelklicka på mappen "iTunes" och sedan dubbelklicka på "iTunes Music" -mappen.

4 Dra och släpp musikfiler från iTunes-mappen, eller en annan mapp som innehåller musikfiler, till mappen du skapade på flash-enheten.

5 Öppna PowerPoint och skapa en ny PowerPoint-presentation. Spara presentationen i den nya mappen du skapade på flash-enheten.

6 Klicka på "Infoga", "Film- och ljudklipp," välj sedan "Ljud från fil" på PowerPoint du vill att presentera musik.

7 Bläddra och välja ett av musikfiler som finns i mappen på flash-enheten.

8 Klicka på "OK."

9 Klicka på "Ja" om du vill att ljudet ska spelas upp automatiskt i PowerPoint-presentationen när den här bilden visas. Klicka på "Nej" om du vill manuellt styra när ljudet spelas på denna bild.

10 Upprepa processen på andra PowerPoint-bilder som du vill att presentera musik.

11 Spara presentationen när du är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com