Hur konverterar man från Excel 2007

July 20

Alla program som kommer i Microsoft Office 2007 Productivity Suite, inklusive Microsoft Excel, använder ett eget filformat för att spara information. Detta innebär att en fil sparas i detta format inte kan öppnas med något annat program, inklusive tidigare versioner av Microsoft Office-programmen. Du kan dock använda 2007 års version av Microsoft Excel för att konvertera en fil till ett format som är mer användbar med andra typer av produktivitetsprogram.

Instruktioner

1 Öppna Excel-filen du vill konvertera. Gör detta genom att klicka på den två gånger. Detta kommer att öppna upp innehållet i filen i Microsoft Excel 2007.

2 Klicka på "Office" -logotypen knappen i Excel övre vänstra hörn.

3 Klicka på "Spara som".

4 Välj det format du vill konvertera filen till. Varje alternativ som du har kommer att läggas ut på skärmen. De olika filformat kommer att åtföljas av en kort beskrivning samt vilka program de kan användas med, så välj ett format baserat på dina egna behov.

Format inkluderar Excel 97-2003 arbetsbok, som kan öppnas med tidigare versioner av Microsoft Excel, Opendocument kalkylblad, som kan öppnas med programmet Open Office; PDF-format, som kan öppnas med Adobe Reader; och XPS-format, som kan öppnas med Microsoft Works.

5 Klicka på "Spara som" för att konvertera din Microsoft Excel 2007-fil i formatet du valt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com