Återställa drivrutiner på min laptop

July 22

Återställa drivrutiner på min laptop


All installerad hårdvara på en bärbar dator som kör Windows 7 kräver en särskild uppsättning filer som kallas förare att fungera korrekt. En förare kan hårdvaruenheten för att kommunicera med resten av komponenterna i PC: n. Hårdvaruenheter som kräver att förarna inkluderar grafikkort, modem, och DVD-enheter. Ibland kan en drivrutinsuppdatering göra att enheten misslyckas. Det är då dags att återställa eller rulla tillbaka föraren att den tidigare versionen för enheten att fungera igen. Verktyg infödda till Windows 7 kan du återställa en drivrutin.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen på Windows 7 datorns skrivbord och välj "Kontrollpanelen" i menyn. Kontrollpanelen öppnas i ett nytt fönster.

2 Klicka på "System och säkerhet" för att få tillgång till Enhetshanteraren verktyget finns under "System" titel. Dubbelklicka på "Enhetshanteraren" alternativet. Enhetshanteraren fönster visas med alla installerade på PC-hårdvara, ordnade i grupper efter vilken funktion de tjänar.

3 Expandera den grupp som motsvarar den typ av enhet som du felsöker genom att dubbelklicka på namnet på gruppen; all hårdvara i denna grupp displayen som en lista.

4 Dubbelklicka på namnet på den enhet som du behöver för att återställa en drivrutin. Ett nytt fönster öppnas som visar de egenskaper som är specifika för enheten.

5 Klicka på "Driver", klicka på "Återställ tidigare drivrutin" -knappen, och välj sedan "Ja" för att bekräfta att du vill återställa den tidigare drivrutinen. Vänta för restaurering för att slutföra och avsluta ut i fönstret Egenskaper och Enhetshanteraren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com