Hidserv.Dll Svchost Problem

October 20

Svchost problem uppstår när svchost ansökan inte kan hitta rätt information för att köra en enhet i hidserv.dll drivrutinsfil, när hidserv.dll föraren är skadad eller när hidserv.dll körs och bör inte vara.

problem

Felmeddelanden med kod 126 och kod 2 displayen när du försöker använda USB-enheter. Snabbtangenter eller nycklar volymkontroll kanske inte fungerar korrekt på USB-tangentbord. Du kan också ha en USB-enhet som Windows inte känner igen som är ansluten till datorn.

enheter

Tangentbord som ansluts med en USB-kabel, trådlösa enheter såsom Microsoft Wireless Laser Desktop 4000 och komponenter som används med Lifecam Cinema har haft rapporterats hidserv.dll och svchost fel. Du kan också stöta på fel vid användning av andra enheter som USB eller trådlös mus, Webbkameror och även några point-of-sale hårdvara.

lösningar

Att rätta till dessa problem, försök att avinstallera och installera om programmet i samband med anordningen; se till att enheterna är anslutna och påslagna innan du startar datorn eller helt enkelt ställa in enheten på en annan USB-port. Andra lösningar kan bero på datorns operativsystem och specifik hårdvara. Microsoft har inkluderat steg-för-steg-instruktioner inom sitt online-support kunskapsbas för att hjälpa till med dessa fel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com