Så här öppnar en USB-enhet med Ultimate Boot CD

December 12

Så här öppnar en USB-enhet med Ultimate Boot CD


Ultimate Boot CD är ett diagnostiskt verktyg med möjlighet att köra flera diagnostiska test från en enda startskiva. Med denna CD, kan du testa CPU, RAM och hårddisk. Den startbar CD är en gratis nedladdning och kan brännas till en faktisk CD eller ett USB-minne. Om du har kopierat Ultimate Boot CD till ett USB-minne, måste du se till att ditt system är inställd på att starta från ett USB-minne för att komma åt diagnostikverktyg.

Instruktioner

1 Starta om datorn om den är påslagen. Tryck på "F2" en gång per sekund så snart som datorn befogenheter igen och innan operativsystemet läses in. Detta kommer att få åtkomst till datorns Basic Input / Output System (BIOS).

2 Gå till menyn "Boot". Du måste använda tangentbordet för att navigera i BIOS menysystemet.

3 Välj "USB-minne" och flytta den till början av startordningen. Instruktionerna för detta kommer att visas på skärmen, men denna process innebär vanligtvis "F5" och "F6" nycklar.

4 Tryck på "F10" för att spara ändringarna i BIOS och avsluta. Datorn kommer att starta om.

5 Starta om datorn med USB-flashminnet som innehåller Ultimate Boot CD sätts in i en USB-port för att komma åt Ultimate Boot CD verktyg.

Tips

  • De tangenter som används för att komma åt och navigera i BIOS-menyn kan vara olika beroende på datortillverkaren; vara noga med att referera till datorn bruksanvisning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com