Hur man söker efter en person på Internet

January 30

Hur man söker efter en person på Internet


Det finns ett brett spektrum av information som finns på Internet. Detta innebär att finna en person på nätet bör inte vara alltför svårt. Vare sig du är ute efter att återansluta med en gammal vän, forskning ditt släktträd eller utföra en säkerhetsprövning på någon, det finns många sätt att hitta information om en person. Det är möjligt att hitta någon, även om allt du har är personens namn. Däremot kommer det att bli lättare om du har mer information som en adress, telefonnummer, födelsedatum eller e-postadress.

Instruktioner

1 Skriv in personens fullständiga namn i en populär sökmotor. Detta kommer att ta upp några platser där personens namn finns med. Om du får för många resultat, prova att lägga till mer information som personens plats, telefonnummer eller födelsedatum, om detta är känt.

2 Kontrollera populära sociala nätverkssajter som Facebook, Myspace eller Twitter för att se om den person du söker har en sida. Personens sida kommer sannolikt att ha några kontaktuppgifter, eller så kan du kontakta personen genom meddelandehantering honom eller henne på plats.

3 Använd en folk finder webbplats som ZabaSearch, Människor Finders, BeenVerified eller Net Detective. Dessa platser kan hjälpa dig att söka efter en person om du har mycket begränsad information. Vissa av dessa webbplatser ta ut en avgift för att lämna ut information.

Tips

  • Det kan ta en hel del att gräva för att hitta den person du letar efter så att inte ge upp för lätt.
  • Om du inte kan hitta den person du söker, prova att söka efter släktingar eller vänner till personen. De kanske vet hur man får kontakt med den person som du vill hitta.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com