Hur beskära bilder i iPhoto

January 29

Apples Mac OS X-operativsystem innehåller iLife mjukvarupaket, som består av iTunes, iWeb, iMovie, iDVD, Garageband och iPhoto. Medan mer seriösa fotografer kan välja att använda Apples Aperture för fotoredigering, är iPhoto praktiskt för alla som vill redigera sina bilder med liten eller ingen erfarenhet. IPhoto kan du justera grunderna som exponering, ljusstyrka och kontrast, färgton och mättnad, färgbalans, höjdpunkter, skuggor, buller och skärpa. Du kan också använda iPhoto för att lägga till effekter, ändra storlek och beskära dina bilder. IPhoto ger möjlighet att återgå till den ursprungliga bilden om du inte gillar bilden efter beskärning.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen iPhoto i Dock för att öppna programmet. Om du inte har iPhoto i Dock, kan du också få tillgång till den genom mappen "Program".

2 Leta reda på bilden du vill beskära. Välj ett foto från biblioteket, ett album eller en händelse - grödan appliceras på den ursprungliga bilden oavsett var.

3 Dubbelklicka på miniatyrbilden för att komma åt redigeringsfönstret.

4 Klicka på "Crop" -ikonen i det nedre högra hörnet av redigeringsfönstret.

5 Dra markören runt området av bilden som du vill behålla. De områden som kommer att beskäras från bilden visas mörkgrå utanför markören markerade området. Om du vill begränsa din gröda att överensstämma med de ursprungliga proportionerna, klicka på "Bibehåll" knappen och välj det önskade förhållandet.

6 Klicka på "Apply" -knappen för att beskära fotot. Om du vill återställa originalfotot och ångra din gröda, välj "Bilder" från den övre menyraden, välj sedan "Återgå till original".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com