Hur att överlagra två foton i Photoshop

September 25

I världar collage och scrapbooking, två bilder blir ett med en liten bit av lim och sax, men sedan dessa två bilder kombineras alltid. Använd ett grafikprogram program som Adobe Photoshop för att överlagra två bilder tillsammans utan risk för de ursprungliga ögonblicksbilder. Lagring tar bara en liten stund i Photoshop, men kan resultera i en sammanslagen bild som sammanför två osannolika människor, inställningar eller ämnen.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna". Bläddra till fotot som ska användas för basen, på vilken annan bild kommer upp. Dubbelklicka på bildens filnamn.

2 Klicka på menyn "Arkiv" igen och upprepa "Öppna" process. Den andra bilden öppnas i en ny flik på Photoshop arbetsområdet.

3 Dra ner menyn "Välj" längst upp på skärmen och välj "All". Tryck på "Ctrl" och "C" på tangentbordet för att kopiera bilden.

4 Klicka den ursprungliga bilden. Tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in i bilden. Beroende på de två bildens orientering och storlekar, kan denna andra bilden nu vara helt skymmer den första.

5 Högerklicka på "Eraser" verktyg, som ser ut som dess namn, i mitten av "Verktyg" paletten. Välj "Bakgrund Eraser Tool", som ser ut precis som "Eraser", men har en liten sax på det, från fly-out-menyn.

6 Placera markören på bilden. Tryck och håll ner vänster musknapp. Sakta dra markören över bilden. Bilden nedan kommer att börja lysa igenom från botten som du "radera" bilden ovanpå. Fortsätta radera tills de två bilderna överlagras tillsammans som önskas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com