Så här uppgraderar Yahoo Instant Messenger på Windows '98

May 29

Så här uppgraderar Yahoo Instant Messenger på Windows '98


Yahoo Instant Messenger, en fristående chatt-klient för Windows och Mac-baserade system, kan du chatta med vänner, familj och kollegor via Internet samt överföra video från en webbkamera så att motparten du chattar med kan se dig. Programmet är ofta uppdateras med förbättringar för att göra din chattupplevelse bättre och att lägga till funktioner som inte finns i tidigare versioner av programmet. Du kan även uppgradera versionen av Yahoo Instant Messenger körs på Windows 98-system.

Instruktioner

Uppgradering till Yahoo Instant Messenger 10

1 Stäng Yahoo Instant Messenger, om det är öppet.

2 Öppna datorns webbläsare.

3 Klicka på länken "Yahoo Messenger 10.0.0.1264" i Resources att hämta Yahoo Instant Messenger 10.

4 Klicka på "Ladda ner nu" länken. Klicka på "Save All", "Spara som" eller "Save" när "Öppna msgr10us.exe" dialogruta visas.

5 Navigera till den katalog som innehåller "msgr10us.exe" fil. Dubbelklicka på filens namn för att köra Yahoo Instant Messenger 10 installationsprogrammet.

6 Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra uppgraderingen.

7 Ange ditt Yahoo Instant Messenger "ID" och "lösenord" när du uppmanas att använda chattklient.

Uppgradering till Yahoo Instant Messenger 8

8 Komplett steg 1 och 2 i "Uppgradera till Yahoo Instant Messenger 10" i den här artikeln.

9 Klicka på "Yahoo! Messenger 8.1" länken i Resurser för att ladda ner Yahoo Instant Messenger 8 - perfekt om din Windows 98-system är låg på hårddiskutrymme eller om du inte behöver alla funktioner i Yahoo Instant Messenger 10.

10 Klicka på "Download" -knappen. Klicka på "Save All", "Spara som" eller "Save" när "Öppna msgr8us.exe" dialogruta visas.

11 Navigera till den katalog som innehåller "msgr8us.exe" fil. Dubbelklicka på filens namn för att köra Yahoo Instant Messenger 8 installationsprogrammet.

12 Komplett steg 6 och 7 i "Uppgradera till Yahoo Instant Messenger 10" i den här artikeln.

Tips

  • Om Windows 98 system för närvarande kör en version av Yahoo Instant Messenger äldre än Yahoo Instant Messenger 7, kan du uppgradera budbärare till Yahoo Instant Messenger 7.0 genom att klicka på "Yahoo! Messenger 7.0" länken i Resources om du inte vill eller behöver den senaste versionen av Messenger-klient, eller om du vill vänta innan du uppgraderar till Yahoo Instant Messenger 8.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com