Hur begär jag att visa en kalender i Outlook?

May 7

Hur begär jag att visa en kalender i Outlook?


Microsoft Outlook 2013 effektiviserar processen att samordna scheman genom att låta dig dela din kalender med dina medarbetare. Om den person som du vill samarbeta med ännu inte har delat sin kalender med dig, kan du skicka en begäran vy inifrån Outlook meddelar henne att göra det. Om hon inte är en del av samma Exchange-server som du är, kan du fortfarande skicka en förfrågan, men du måste göra det manuellt. Informationen i denna artikel gäller Microsoft Outlook 2013. Rutiner kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.

Instruktioner

1 Öppna Outlook 2013 och logga in på ditt e-postkonto om det behövs. Välj "Kalender" alternativet nerifrån på sidan för att visa din Outlook-kalender och relaterade alternativ.

2 Välj fliken "Hem" om det inte redan är öppet och välj sedan "Öppna kalender" från Hantera kalendrar gruppen. Välj "Öppna delad kalender" alternativ som visas på rullgardinsmenyn som öppnas.

3 Skriv in namnet på den person vars kalender du vill visa i rutan och klicka sedan på "OK". Alternativt, klicka på "Name" och välj namnet på den person från den globala adressboken. Klicka på "Go" för att lokalisera personen och klicka sedan på "OK".

4 Klicka på "Ja" när du ombeds om tillstånd att skicka en vy begäran av den person vars kalender du vill visa. Skriv till anteckningar, såsom skäl för att vilja visa kalendern, i kroppen av e-post och klicka sedan på "Skicka". När mottagaren accepterar eller nekar din begäran får du automatiskt ett e-postmeddelande som informerar dig.

Tips

  • Om personen vars kalender du vill visa är inte en del av Exchange-servern, måste du skicka manuellt ett mail till henne med din förfrågan. Inkludera anledningen till att du vill se kalendern så att det inte finns några missförstånd. Hon kan sedan klicka på "E-post Kalender" i Aktie grupp kalendern för att skicka dig den begärda kalendern.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com