Hur man tillbaka svart bläck i en MFC-295CN Brother

May 8

Brother MFC-295CN skrivare släpptes 2009 av Brother Industries, Ltd. för hemmabruk. Skrivarna använder fyra separata bläckpatroner för att producera färg och svartvita utskrifter från datorn när du tar emot ett fax eller när du gör kopior. Den svarta bläckpatronen används i både svartvita och färgutskrifter och slut på bläck över tiden. Du måste byta ut den svarta bläckpatronen när det löper ut för att fortsätta använda skrivaren.

Instruktioner

1 Dra öppna luckan till bläckpatronerna på framsidan, till höger sida av skrivaren tillgång till fyra skrivare bläckbehållare. Bläckbehållarna är installerade bakom luckan till bläckpatronerna i en viss ordning. Den svarta bläckbehållaren är längst till vänster bläckbehållaren.

2 Tryck ned frigöringsfliken ovanför den svarta bläckbehållare för att låsa upp bläckbehållaren.

3 Dra den svarta bläckbehållaren ur Brother MFC-295CN skrivare och kassera den på rätt sätt.

4 Ta ut den nya bläckbehållaren ur förpackningen och vrida den gröna ratten på skyddskåpan till höger. Dra av skyddslocket från Ersättningbläckbehållaren.

5 Linje i bläckbehållaren på den svarta bläcköppning med pilen på toppen av tanken mot insidan av skrivaren.

6 Skjut in det nya bläckbehållaren i facket tills du hör ett klick och stäng sedan bläckpatronsluckan.

7 Kontrollera skrivarens LCD-skärm för meddelandet "Har du bytt Svrt?" Om meddelandet visas, tryck på "1" på spelkontrollen för att välja "Ja." Detta återställer skrivarbläck räknaren. På de flesta tillfällen bläckräknaren återställs automatiskt och du kommer inte att se meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com