Hur Post på Twitter programmässigt

May 21

Twitter är ett värdefullt verktyg för marknadsföring och reklam för din verksamhet eller webbplats - men bara om du kan på ett effektivt sätt nå dina följare. Eftersom det är inte ovanligt att Twitter-användare att ha hundratals eller tusentals anhängare som konsekvent återbefolka varandras flöden med nya tjänster och uppdateringar, lägga upp innehåll ofta är det säkraste sättet att garantera ditt meddelande kommer ut. Automatisera dina tweets att skicka till Twitter programmatiskt, även när du inte är vid datorn.

Instruktioner

1 Anslut din Twitter-konto till ett "Social Media Dashboard", till exempel "HootSuite", "Seesmic" eller "TweetDeck", den senare som är officiellt en del av Twitter i juni 2011.

2 Anmäl dig till instrumentpanelen i ditt val, klicka på "Lägg till Twitter-konto" och ange din Twitter referenser för att ansluta webbplats med ditt Twitter-konto.

3 Logga in på sociala medier instrumentpanelen och skapa en ny tweet. Klicka på "Kalender" -ikonen och välj ett datum och tid du vill att tweet att skicka.

4 Upprepa för varje tweet du vill schemalägga att lägga till ditt flöde. Ställ in varje efterföljande Tweet för att med jämna mellanrum - var 30 minuter eller en timme, till exempel - för att säkerställa innehåll når ständigt publiken vid alla tider på dagen.

Tips

  • Använd inte en sociala medier instrumentpanel för att spamma dina anhängare. Twitter tillåter tweet automation för användare att främja sin egen verksamhet, hemsida och kreativa strävanden. Främjar inte tredjepartsprodukter, skadliga program eller något du känner kan orsaka skada eller irritation till dina följare. Även om innehållet du lägger inte bryter mot Twitters villkor, skicka irrelevant innehåll alienerar dina anhängare och minskar deras antal över tiden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com