Monterings romerska Shade Avstånd

October 11

Monterings romerska Shade Avstånd


Roman nyanser är dekorativa solskydd liknande draperier. De blockerar mer ljus när den sänks än ren nyanser och cellulära nyanser. Roman nyanser finns i en mängd olika färger, tyger och stilar. Som med andra nyanser, finns det två alternativ när det gäller att montera. Nyanser kan monteras på utsidan av fönsterkarmen, som kommer att orsaka den ram som ska täckas när nyanser sänks, eller de kan monteras på insidan av fönsterramen, vilket gör att ramen för att alltid förbli synliga. Utanför monterade persienner är fäst på utsidan framsidan av fönsterkarmen. Inuti monterade persienner är fäst vid den övre innerkant på fönsterkarmen.

Instruktioner

Utanför Mount Roman Shades

1 Håll skugga upp mot framsidan av fönsterkarmen där du tänker montera den. Använda skuggan som en guide, rita en svag horisontell penna linje på framsidan av ramen för att använda som en referens för positionering av konsoler.

2 Använd måttband för att mäta 2 1/2 inches i från ytterkanten på den vänstra sidan av fönsterramen. Använd en penna för att göra ett vertikalt märke på framsidan av fönsterkarmen, vinkelrätt mot den linje du gjort i steg 1. Upprepa på höger sida.

3 Passa in vänster fäste till den högra kanten av den vertikala blyertsmarkeringen på vänster sida av den främre delen av ramen. Fäst fästet på framsidan av fönsterkarmen med hjälp av en skruvmejsel och skruvar. Upprepa denna process för rätt fäste, rikta att fästet på vänstra kanten av den vertikala penna märke på höger sida. Om ett centrum fäste ingick mörkarna, fast den på ramen också. Använd måttband bestämma mittpunkten mellan vänster och höger parentes och markera det med en penna innan monteringen mittkonsolen. Använd den horisontella linjen din drog i steg ett att säkerställa att alla fästen är uppradade vertikalt.

4 Fäst persienner till fästena genom att haka den övre skenan av mörkarna i fästena. Vrid den övre skenan för att låsa persienner på plats.

Inuti Mount Roman Shades

5 Använd måttband för att mäta 2 1/2 inches från varje kant av insidan av fönsterramen. Markera denna plats med pennan på den övre kanten av insidan av fönsterramen.

6 Rikta den vänstra fästet på insidan av vänster blyertsmarkering, och den högra fästet i insidan av höger blyertsmarkering. Se till att den främre delen av varje konsol är samma avstånd från framsidan av fönsterramen. Markera placeringen av skruvhålen i fästet med pennan.

7 Använd blyertsmarkeringarna som en guide och bifoga den vänstra fästet på insidan av fönsterkarmen med hjälp av en skruvmejsel och skruvar. Upprepa denna process för rätt konsolen. Om ett centrum fäste ingick mörkarna, fast den på insidan av ramen också. Använd måttband bestämma mittpunkten mellan vänster och höger parentes och markera det med en penna innan monteringen mittkonsolen.

8 Fäst persienner till fästena genom att haka den övre skenan av mörkarna i fästena. Vrid den övre skenan för att låsa persienner på plats.

Tips

  • Använda en elektrisk skruvmejsel för att göra installationen enklare.
  • Testa mörkarna efter installationen. För att höja mörkarna, dra sladden nedåt. För att sänka dem, dra sladden mot mitten av bilden och försiktigt släpper spänningen, bibehålla ett grepp på sladden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com