Hur gör jag kopiera bilder från Picasa till Mitt Juno e-postbilaga?

September 11

Picasa är Googles officiella online foto-lagringslösning, vilket gör att du kan vara värd för bilder på nätet så att andra kan se utan att behöva skicka dem till någon. Om någon i din Juno kontaktlista inte bryr sig att granska hela din Picasa samlingen för att hitta ett specifikt foto, ladda ner bilden till din dator och bifoga det till ett e-postmeddelande att skicka honom i stället.

Instruktioner

1 Besök Picasa och logga in på Google om du inte redan är inloggad. Klicka på namnet på det album som innehåller den bild som du vill skicka och klicka sedan på själva bilden.

2 Öppna rullgardinsmenyn "åtgärder". Klicka på "Download" för att ladda ner en kopia av fotot till datorns standardmappen för nedladdning.

3 Skapa ett nytt meddelande på Juno. Fyll i din adressatens e-postadress, ett ämne för e-post och någon text som du vill inkludera. Klicka på "Paperclip" ikonen för att bläddra i datorns hårddisk. Leta reda på filen du hämtade och klicka på "Öppna".

4 Ditt meddelande att kontrollera att allt är korrekt. Klicka på "Skicka" för att skicka Picasa bilden till din avsändare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com