Hur du tar bilder och video på iPad

April 13

Hur du tar bilder och video på iPad


Med så många funktioner som finns på iPad, en av de mest populära är fortfarande kameran. Kameran funktionen kan nås antingen via appen Kamera på startskärmen i övre högra hörnet, eller från låsskärmen genom att trycka på kameraikonen till höger och dra upp för att avslöja slutaren.

Ta bilder

Du har tre alternativ för att ta bilder på iPad: foto, Square och Pano. Foto är den mest grundläggande egenskap: det tar bilden så enkelt som med en kamera. The Square funktionen skapar ett rutnät som perfekt kan rama in scenen - det är perfekt för fotodelning tjänster såsom Instagram. Pano funktionen är en förkortning för panorama - med det, kan du ta ett foto en hel vidsträckt landskap. Kameran tar korta avsnitt av scenen och kombinerar den i en panorama skott. Att välja antingen foto, Square, eller Pano, dra åt vänster eller höger.

Spela in video

Videon funktionen kan du spela in vad du vill i HD och fungerar på samma sätt som kameran. På startskärmen trycker du på kameraikonen och välj sedan Video. Du kommer inte att kunna göra alltför många justeringar med det slutliga video, så du måste zooma in för att få en bättre chans om det behövs. Nyp skärmen och du ser en bar som du kan dra antingen vänster eller höger - dra den till höger för att zooma in och åt vänster för att zooma ut. När du är nöjd trycker på den röda knappen för att spela in. Tryck igen för att stoppa inspelningen.

Att få ut mesta möjliga av dina bilder

Din iPad har flera funktioner för att göra dina bilder. Efter att ha tagit ett foto som du kan röra ordet "redigera" och det kommer att ge dig möjligheter att rotera, förbättra, använder ett filter, ta bort röda ögon och beskära bilden vid behov. Photo Booth app har några ytterligare effekter som du kan använda när du tar ett foto. Du kan också ladda ner appar från tredje part från App Store som kan lägga till färger, nyanser, ge en vintage 1930 ser, eller nästan vad som helst. Dina foton kan antingen lagras i molnet eller skickas om du vill dela dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com