Hur man säljer VoIP

October 29

Hur man säljer VoIP


Som en framväxande området, VoIP eller Internet-telefoni, är fortfarande mycket kommer till sin rätt. Det finns inte en hel del kommersiella återförsäljare, men det finns dussintals företag för människor att välja mellan. De flesta VoIP företag erbjuder ett affiliate program där du som affiliate, kan göra en provision från att sälja sina VoIP-tjänster. Du kan sälja sina tjänster via Internet eller i en traditionell, fysisk plats och göra så mycket som $ 60 per användare du registrerar dig (i november 2010).

Instruktioner

1 Starta en extra webbläsare flik eller ett fönster och navigera till en av de många VoIP partners webbplatser eller använda en sökmotor för att leta efter "VoIP affiliate-program" (se Resurser).

2 Klicka på "Sign-Up" för att föras till registreringssidan. Ange din personliga information, såsom namn, adress och ett lösenord för ditt partnerkonto. Vissa tjänster kommer att be om ett användarnamn eller ett PayPal-konto adress.

3 Bekräfta ditt e-postkonto och logga in på ditt affiliate konto på bolagets hemsida. Nästan alla affiliate webbplatser ger marknadsföringsmaterial i PDF-formulär som du kan skriva ut och börja använda. Andra ger affiliate länkar som du kan lägga till din webbplats, få en remiss avgift per click-through försäljning.

Tips

  • De bästa uppdrag för VoIP affiliate-program kommer från företagskonton och leder.
  • Undvik VoIP återförsäljare fällor, och alltid forskning VoIP återförsäljare du väljer att använda innan du registrerar dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com