Tal till text konvertering

July 6

Tal till text konvertering produkter ger företag och privatpersoner ett snabbt och enkelt sätt att diktera PM och brev, transkribera mötesprotokoll och även ange journalanteckningar. Men det är viktigt att leta efter ett tal till text konvertering som uppfyller både dina individuella behov och organisationens behov.

Behovet av tal till text konvertering

Tiotusentals mantimmar ägnas åt helt enkelt konvertera band av affärsmöten, journalanteckningar och allmänna observationer i ett format som kommer att vara lätt för alla att använda och förstå. Ett band från den senaste styrelsemöte kommer att vara värdelösa för alla som inte har tillgång till rätt typ av uppspelningsenhet, men när dessa ord transkriberas till text, alla i organisationen som behöver det kan få tillgång till vad som sades och som sa det. Problemet är att mödosamt transkribera dessa ord för hand kan ta många timmar - tid som kan spenderas på mer produktiva sysselsättningar. Det är därför tal till text konverteringsprogram - specialiserade program för att erkänna en talares röst och automatiskt konvertera det tal till användbar text - är sådana ett populärt alternativ.

Att välja ett tal till text konverteringsprogram

Det finns ett antal tal till text omvandlingsprodukter på marknaden, varierar i pris från helt gratis program och billiga program med gratis provanställningar till professionella produkter kostar hundratals eller tusentals dollar. Innan du börjar handla för tal till text konverteringsprogram, är det viktigt att tänka igenom vad du behöver från programmet och hur du kommer att använda den. Om du kommer att använda ett tal till text konverteringsprogram bara ibland för att diktera ett memo eller några anteckningar, kan du komma undan med en låg kostnad eller till och med en gratis produkt. Om å andra sidan du kommer att använda programmet i den vanliga ramen för ditt företag, är det förmodligen bäst att välja ett professionellt program med ett gott rykte.

Utbildning av tal till text konverteringsprogram

Oavsett vilken typ av tal till text konvertering program du väljer, är det viktigt för nya användare att ta lite tid att träna produkten att erkänna de specifika nyanserna i sin röst. Vissa program är bättre än andra på att upptäcka subtila skillnader i ton, men det är fortfarande en bra idé att tillbringa den rekommenderade mängden tid utbilda programmet att känna igen din röst och exakt skriver de ord du säger. Om fler än en person kommer att använda programvaran, är det viktigt för var och en av dem att tillbringa lite tid att utbilda program och säkerställa riktigheten i den färdiga produkten. Detta kommer att göra det mycket enklare att använda programmet. Tiden utbildning programmet att känna igen din röst kommer att vara mer än betalas tillbaka när du börjar använda din favorit tal till text konvertering produkt på jobbet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com