Hur man spelar in en video spelas i Windows Media Player

September 16

Hur man spelar in en video spelas i Windows Media Player


Windows Media Player har inte en "record" -funktion. Om du vill spela in video från Windows Media Player, men du kan komma runt detta irriterande problemet genom att använda den fritt tillgängliga video skärmdump programvara CamStudio. Denna programvara helt enkelt register oavsett del av skärmen som du vill och matar ut den till en avi videofil på filsystemet.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera CamStudio via länken i avsnittet Resurser nedan.

2 Öppna CamStudio genom att dubbelklicka på länken på skrivbordet eller gå till "Start", "Program", "CamStudio."

3 Öppna det videoklipp du vill spela in i Windows Media Player.

4 I CamStudio, klicka på "Region" och ändra valet från "Fast Region" till "Region."

5 Klicka på "ToggleView" -knappen två gånger (bredvid den blå rutan) för att göra CamStudio fönstret så liten som möjligt. Flytta CamStudio fönstret ur ramen av den video som spelas i Windows Media Player.

6 Hit den röda "Record" -knappen i CamStudio. Markören kommer sedan förvandlas till en penna. Klicka och dra från det övre vänstra hörnet av videon i Windows Media Player till det nedre högra hörnet av videon. CamStudio kommer då att börja inspelningen.

7 Klicka på "Play" i Windows Media Player. Medan videon spelas upp, inte ändra skärmen eller flytta markören i videobilden. När videon är klar, klicka på den blå "Stop" -knappen på CamStudio. Välj ett namn på inspelad video och där du vill spara den och klicka på "OK".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com