Windows 7 Home Premium Hjälp

March 26

Windows 7 Home Premium Hjälp


Windows 7 Home Premium har en omfattande hjälp och stöd avsnitt, med en stor del av dess innehåll hämtas från webben. Ytterligare stöd finns på Microsofts webbplats, som har en särskild uppsättning supportsidor. Det bästa sättet att lösa eventuella problem med Windows 7 är att först identifiera orsaken - till exempel en ny hårdvara eller mjukvara förändring - och sedan arbeta på en fix.

identifiera problem

Identifiera orsaken till problemet så långt som möjligt, eftersom detta gör att söka efter en lösning lättare. En ny hårdvara eller mjukvara förändring ofta att skylla och du kan prova att avinstallera den aktuella enheten eller programmet. Om du har problem utskrift, till exempel, konsultera medföljande dokumentationen och tillverkarens webbplats. Om du har problem med ett visst program, kontrollera utvecklarens hemsida och eventuella supportforum. Om Windows beter sig oförutsägbart, inte startar eller kraschar vid slumpmässiga punkter, då mer arbete är nödvändigt att hitta en grundorsaken och en relevant lösning.

Inbyggd Felsökningsverktyg

Windows 7 Home Premium kommer med en omfattande hjälp och stöd avsnitt, som lanseras från Windows klot. "Hjälp och support" länken visas i den högra kolumnen. Du kan söka igenom hjälpämnen eller söka efter vissa frågor. Systemåterställning verktyg - finns under "Alla program", "Tillbehör", "Systemverktyg" i menyn "Start" - rullar tillbaka systeminställningarna, installerad programvara och aktiverade enheter till en tidigare tidpunkt och fixar många gemensamma problem. Felsäkert läge är en annan inbyggd verktyg som laddar endast de viktigaste Windows-drivrutiner och processer; tryck på "F8", medan PC startar upp för att komma åt den. Du kan använda den för att möjliggöra tillgång till operativsystemet när det annars vägrar att starta.

Online hjälp

Microsofts webbplats har ett omfattande supportavdelningen på support.Microsoft.com. Därifrån kan du bläddra igenom vanliga problem och söka efter specifika frågor. Om Windows 7 visar felkoder eller kontinuerligt körs i samma problemet genom att använda denna information för att göra dina sökord så specifik som möjligt. Dessutom ger Microsoft en gratis Fixit verktyg för nedladdning att skanna din dator efter problem och tillämpa eventuella relevanta korrigeringar.

Gratis verktyg och nedladdningar

Det finns många tredjepartsverktyg som hjälper till med Windows 7 Home Premium problem. Dessa inkluderar verktyg för att fästa korrupta filer, lagning problem med registerinställningsfilen, ta bort skadliga program från hårddisken, och testa den underliggande hårdvaran. Besök ett mjukvarubibliotek som download.com att hitta relevanta verktyg; använda redaktionella och användarrecensioner för att hitta program som är kända för att vara pålitliga och effektiva.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com