Hur man skapar en tidning på Kindle

February 17

Amazon Kindle är inte konstruerad så att du kan skapa nya dokument direkt, så de flesta människor tror att det är för närvarande inte möjligt att skapa en egen journal på Kindle. Men med kreativ användning av My urklippsfilen och anteckningar kan du skapa och använda en icke-standard journal på din Kindle.

Instruktioner

Min urklipps Journal

1 Tryck på startknappen på din Kindle att gå till din bokhylla sidan.

2 Bläddra igenom sidorna tills du ser bok med titeln "Mina urklipps."

3 Använd fem-vägsnavigatorn för att markera "Mina urklipps" bok, tryck sedan (klicka) för att öppna den.

4 Tryck på nästa sida-knappen så många gånger som behövs för att nå slutet av boken.

5 Tryck på fem-vägsnavigatorn upp en gång för att placera markören på den sista raden.

6 Börja skriva din dagboksanteckning. Textinmatningsskärmen kommer automatiskt att dyka upp när du börjar skriva på tangentbordet.

7 Tryck på fem-vägs navigator ner en gång när du är klar skriver att markera "Spara not" -knappen, tryck sedan på (eller klicka). Din nya journalanteckning noterar nu visas längst ned i "Mina urklipps" boksida, komplett med dag, datum och tid.

Tips

  • Kindle urklipp fil innehåller alla anteckningar, anteckningar och bokmärken från alla böcker i biblioteket. Vid användning av gräsklippet filen som en dagbok, kanske du vill undvika att markera eller klippning i andra böcker för att förhindra att information från att blandas in i din journal.
  • Om så önskas kan du flytta "Mina urklipps" filen till din dator som helst. På detta sätt kommer du att ha en kopia av din Kindle journal på datorn som en säkerhetskopia.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com