Westell 6100 Specifikation

July 28

6100 är en DSL (digital subscriber line) modem som gjorts av det amerikanska företaget, Westell Technologies. DSL-tekniken är det som gör att en enda telefonlinje som ska användas för överföring av Internet och telefonsignaler samtidigt. 6100 är ett billigt modem och är mindre än genomsnittet. Enligt Westell tar enheten bara några minuter att konfigurera.

Funktioner

Westell 6100 har ADSL2 och ADSL2 + kapacitet (avancerad digital abonnentlednings) om dessa stöds av din ISP (Internet Service Provider). Modemet använder en integrerad brandvägg för att skydda ditt nätverk och kan dölja din IP-adress från webbplatser. Flera användare kan använda enheten för att dela en enda Internet-anslutning och programvara kan automatiskt uppgradera.

Ethernetinställning

Westell rekommenderar att du ansluter enheten med en Ethernet-kabel för bästa hastigheter. Detta kräver att datorn har en 10/100 Base-T NIC (nätverks Internet-kort) och förarstöd för TCP / IP över Ethernet-anslutningar. Men eftersom vissa datorer inte har rätt nätverkskort, Westell har även möjlighet att ansluta via USB, även om det kräver högre specifikationer systemet.

USB Setup

Westell 6100 kan alternativt anslutas via en USB-port. Systemkraven för denna metod är en Pentium-processor, eller senare, och Windows 98 eller senare, operativsystem. Det rekommenderas att maskinen har 128 megabyte RAM (Random Access Memory), även om 32 megabyte kommer att fungera. Installationen kommer också att kräva 10 megabyte utrymme på hårddisken.

fysiska specifikationer

Westell 6100 mäter 1,25 inches tall, 4,8 inches bred och 4,87 inches djup. Det väger 7.1 ounces. Enheten är svart och har 4 LED-lampor för att visa kraften, DSL, USB och länkstatus.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com