Hur man läser SMS-meddelanden på en dator

July 24

Hur man läser SMS-meddelanden på en dator


Hantera din mobiltelefon kan vara mycket enklare om du använder datorn för att bläddra igenom filerna. Genom att ansluta din mobiltelefon till datorn, kan du läsa SMS-meddelanden i din mobiltelefon samt hantera, lagra och ta bort filer. De flesta mobiltelefoner idag kan anslutas till datorn med hjälp av en datakabel ansluten till en USB-porten på en dator. Vissa kräver installation av programvara för synkronisering, medan andra kan anslutas till datorn via Bluetooth.

Instruktioner

USB-kabel

1 Sätt i cd-skivan i din mobiltelefon i den optiska enheten (CD / DVD-ROM) på din dator. Vänta för installatören att starta automatiskt. Annars går du till CD / DVD-enhet och kör installationsdärifrån. Starta om datorn om det behövs.

2 Använd USB-kabeln som medföljer din mobiltelefon och anslut den till din dator genom att koppla ena änden till mini-USB-porten på din mobiltelefon och fästa den andra änden till en USB-port på datorn. Vänta tills datorn känner igen enheten.

3 Starta programmet som är kopplat till din mobiltelefon. Vänta på att känna igen din mobiltelefon. Annars går du till "Koppla" alternativ för att synkronisera din mobiltelefon till datorn. När telefonen synkroniserats, kommer filerna i din mobiltelefon blir tillgängliga.

4 Navigera till mappen Meddelanden eller SMS. Bläddra igenom inkorgen, utkorgen och papperskorgsmappar och läsa SMS-meddelanden därifrån. Beroende på vilken typ av mobiltelefon som du använder, kan du också ta bort och överföra SMS-meddelanden till andra mappar.

Blåtand

5 Se till att datorn har en Bluetooth-enhet installerad eller Bluetooth-klar. Mobilen du använder bör vara Bluetooth-klar också.

6 Slå på "Bluetooth synlighet" i din mobiltelefon. Om telefonen använder Windows Mobile operativsystem, välj "Start" och sedan "Comm Manager." Välj "Inställningar" och välj sedan "Bluetooth." Slutligen, välj "Slå på synlighet."

7 Använda datorn för att upptäcka Bluetooth-enheter inom räckhåll. Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." Välj "Bluetooth-enheter" och välj namnet på din mobiltelefon från listan. Du kommer att bli tillfrågad om datorn och telefonen är ansluten.

8 Navigera till mappen Meddelanden och börja läsa SMS skickas till din mobiltelefon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com